Gå direkt till innehåll
Comac valde Procurator

Pressmeddelande -

Comac valde Procurator

Ledande städmaskinstillverkaren Comac har valt Procurator som sin samarbetspartner. På den svenska marknaden har man nu skrivit avtal med Procurator, som idag har 20 butiker över hela landet.
Comac har ett komplett program städmaskiner, från den minsta dammsugaren till åkbara gatusopmaskiner, allt i egen tillverkning. Mikael Nordén, Area Manager för Comac, ser Procurator som en professionell leverantör som nu kan erbjuda sina kunder ett stort sortiment inom lokalvård.
För Procurator innebär detta samarbete att man blir en komplett leverantör av professionella städsystem. Vi ska bli bäst i klassen, säger Ulf Hällström - VD på Procurator.

Städmaskiner för proffs
Comac, som är ett familjeägt företag i Verona, Italien, är en ledande innovatör i branschen. De har tillverkat städmaskiner i över 30 år. På internationella städmässan i Pulire 2007 fick de innovationspriset för den kompakta kombiskurmaskinen Vispa 35B.

Comac levererar städmaskiner till stora delar av världen och har med sin långa erfarenhet hela tiden arbetat långsiktigt och med höga krav på produktion och miljö. Detta har gjort att man tillverkar maskiner med högre kapacitet och med högre interna krav på återvinning, ljudnivå och användarvänlighet än marknaden har haft krav på. I Sverige finns ett väl upparbetat servicenät där ett flertal av serviceverkstäderna jobbat i mer än 15 år med detta mycket välkända märke.

För mer information, kontakta:

Rolf Sundwall, produktchef städ

Telefon: 040 690 40162

Mail: rolf.sundwall@procurator.se

Eller Kundservice 0200-811 000

Kategorier


Procurator är en totalleverantör med stark lokal förankring. Butiker på 20 orter från Luleå till Malmö, webbutik eller personlig service via kundservice 0200-811 000. Företaget, som är privatägt, har 400 anställda och omsätter cirka 1 000 MSEK. I produktsortimentet återfinns Sveriges bredaste urval av personlig skyddsutrustning, städ-, serverings- och kontorsartiklar, hygien-/torkpapper samt emballage.
www.procurator.se

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.