Syns bättre - add Visibility

Nyhet -

Syns bättre - add Visibility

På många arbetsplatser är säkerhet för medarbetarna en av flera viktiga grundfaktorer för att verksamheten ska fungera. För oss är det givet att bistå i arbetet med detta. Därför har vi tagit fram en helt ny kollektion inom Worksafe - Visibility.

Det är inte ovanligt att vi löser problem eller får nya idéer tillsammans med våra kunder. På vår avdelning för arbetskläder sker detta titt som tätt. Annica Paulsson Haglund, Produktchef, berättar:

- Under ett besök hos en av våra kunder inom lager och logistik, hörde vi att de funderade mycket över medarbetarnas säkerhet bland alla farande truckar och lastbilar. De behövde något som synliggjorde alla kollegorna mer. Det gav oss idén till våra helt nya plagg inom Worksafe som vi kallar för Visibility.

Många arbetsplatser kräver att man använder certifierade plagg enligt EN-normer för förhöjd synbarhet, så kallade varselplagg. Det är dock inte alla arbetsplatser som kräver detta. Den nya kollektionen Visibility, är arbetskläder som passar i yrken där certifierade plagg inte krävs.

FINESSEN MED WORKSAFE VISIBILITY

Plaggen inom Visibility-kollektionen har noggrant placerade detaljer för att ge förhöjd synbarhet. Ett fluorescerande ok finns på alla plagg och vår fleecejacka och SoftShell-jacka har dessutom reflexpasspoal vid exempelvis axelsömmarna.

Plaggen har även designats i en komfortabel följsam modell för att följa modern design:

- Vi vill att våra arbetskläder ska falla många i smaken. Det du har på dig varje dag på jobbet ska inte bara vara bekvämt och praktiskt, du ska känna dig snygg i det också. Så för att ge Visibility en modern look utformade vi plaggen i en sportig och mer slimmad modell, avslutar Annica.

Behöver du synas mer på ditt jobb? Välj Worksafe Visibility. En fräsch kollektion arbetskläder med förhöjd synbarhet skapad för dig och omgivningens skull. 

Bläddra gärna i vår broschyr: Worksafe Visibility

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterat material

Relaterade nyheter