Gå direkt till innehåll
Rengöring av rostfria ytor. Hur då?

Nyhet -

Rengöring av rostfria ytor. Hur då?

Rostfria ytor är snygga och populära inom köksinredning. Men rengöring av dem kan vara besvärligt. Vår Produktchef för städ, Eva-Marie Nilsson, ger tips på hur du löser problemet.

I storkök och restaurangkök finns det av tradition många rostfria ytor. Restauranginredning och möbler kan också vara av samma material. I mindre kök har inredningstrenden hakat på med kylskåp och frys i rostfritt. Kikar vi vidare ute i samhället finns det ju även på hissdörrar och inne i hissarna. Rostfritt är både traditionellt och populärt, men att få det rent kan vara knepigt. 

Vår rekommendation för rengöring av rostfria ytor

Vi har frågat Eva-Marie Nilsson, Produktchef Städ, om hur man bäst rengör rostfria ytor.

- Fingeravtryck och fettfläckar är svåra att få bort från rostfritt. Fel typ av rengöringsmedel kan göra att det blir en flammig yta istället. Många av våra kunder har därför efterfrågat något som kan hjälpa dem i deras städning. Det har gjort att vi har utvecklat specialrengöringen KBM Steel.

Varför är just KBM Steel så bra för rostfritt?

- Den tar bort fläckarna på ett effektivt sätt och det finns ingen risk att det blir flammigt efteråt. Den dämpar också eventuell återsmutsning så den ger ju en lite längre hjälp på det sättet. Eftersom du kan använda den tillsammans med en textil- eller pappersduk så är det också lätt att applicera och göra rent med den.

Underlättar all städning

Eva-Marie berättar vidare att det finns en annan fördel med att vi nu har KBM Steel: 

- Den kompletterar vårt övriga breda sortiment inom KBM. Det betyder att du som användare inte behöver söka dig vidare efter alla de andra produkterna du behöver för din övriga städning. För inom varumärket KBM finns det exempelvis såväl städkemprodukter som moppar, städdukar och städvagnar.  

Mer om KBM Steel

Kika på produkten på vår webb: Specialrengöring KBM Steel

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.