Gå direkt till innehåll
Äntligen nyöppning i Umeå!

Nyhet -

Äntligen nyöppning i Umeå!

Procurators butik i Umeå har fått en efterlängtad och omfattande uppfräschning. Inne i butiken möts kunderna nu av en helt ny upplevelse och överblick över vårt breda sortiment. Anders Lindgren, butiksutvecklare på Procurator, berättar om arbetet bakom och bjuder in till invigningskalas med både mat och erbjudanden.

Runtom i landet har vi 16 butiker som alla präglas av hög servicegrad, brett sortiment och bred kunskap kring produkter och tjänster. Sedan ett par år tillbaka uppgraderar vi våra butiker enligt ett nytt tydligt butikskoncept som ger våra kunder en betydligt bättre översikt över vårt breda sortiment och marknadserbjudande.

Vi vet att tillgänglighet och tid är viktiga faktorer för våra kunder. För att underlätta delar vi därför in varusortimentet i fyra olika produktkategorier – Kläder & Skydd, Hygien & Städ, Emballage & Kontor samt Restaurang & Servering:

I en Procuratorbutik får du därmed en total överblick och kan snabbt lokalisera det du söker. Nu har Umeåbutiken äntligen fått en uppfräschning som matchar det här konceptet.

FYRA SNABBA MED BUTIKSUTVECKLAREN

Butiken i Umeå var under lång tid i behov av en förbättring. Engagemang och service har alltid varit på topp hos personalen men de slitna lokalerna har inte gett vårt marknadserbjudande de bästa förutsättningarna. Anders Lindgren, vår butiksutvecklare, besvarar fyra snabba frågor om upprustningen och framtiden:

Vad var tanken bakom upprustningen?

- Med alla våra kunder i Umeå är detta en mycket viktig ort för oss. Vi satsar ordentligt på butiken som marknadskanal här. Eftersom vi inte ville flytta butiken till en annan adress då den är välkänd för befintliga kunder så flyttade vi helt enkelt butiken till ett bättre läge i samma fastighet.

Förklara, vad är det som är nytt i butiken?

- Vi har en ny entréplacering i direkt anslutning till vägen som har gjort stor skillnad. Framför allt för nya kunder som nu upptäcker oss och nyfiket kommer in. Väl inne i butiken kan du som kund lätt och snabbt ta till dig vår sortimentsbredd via överblicken med produktkategorier.

Vad utmärker just den här butiken?

- Butiken speglar tydligt att vi är både en skyddsspecialist och en ledande leverantör inom städ och förbrukning. Vårt breda sortiment inom personlig skyddsutrustning med produkter för andning, ögon, hörsel och huvud samt skyddsskor, fallskydd, arbetshandskar och arbetskläder är tydligt och tillgängligt precis som sortimentet med städartiklar, redskap, maskiner, medel, torkpapper och mycket mer.

Vad tänker du om resultatet och vad händer framöver?

- Vi hoppas kunderna i Umeå ska uppleva butiksutformningen som positiv och såklart möter du som kund samma engagerade personal som tidigare. Och nästa ort som står på tur för vidareutveckling är i Dalarnas hjärta – Borlänge. Där kommer vi att kunna ta emot våra kunder på samma höga nivå som i Umeå, redan innan sommaren.

INVIGNINGSKALAS I UMEÅ

För att fira nyöppningen av vår fina butik i Umeå bjuder vi på nygrillade hamburgare 8-9 april kl. 11-13. Så kom förbi och hälsa på oss i Procuratorbutiken på Förrådsvägen 27 i Umeå. Du får garanterat en ny och god upplevelse! Hoppas vi ses – välkommen!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.