Följ Procurator

Tyvärr, inga tomtedräkter. Men väl kemskyddsdräkter.

Blogginlägg   •   Dec 17, 2014 10:28 CET

En helt vanlig dag på jobbet kan vi mycket väl fundera på saker som hur mycket en städvagn kan rymma, hur mycket buller avskärmas med hörselkåpor, hur hållbar en pappersbägare är, hur många A4:or en arkivbox rymmer eller som här - hur det är att jobba i en kemskyddsdräkt och kemskyddsstövlar

För vårt sortiment med Kläder & SkyddHygien & StädEmballage & Kontor och Restaurang & Servering, rymmer ju flera typer av produkter för flertalet olika arbetsmiljöer och arbetsuppgifter. Eftersom vi jobbar efter att förstå din arbetsdag och veta vad som passar bäst just för din arbetsdag så behöver vi naturligtvis prova på produkterna. 

I det här fallet här var det Anneli Källqvist på vår avdelning Business Development som häromdan ville känna hur det faktiskt är att ha på sig en kemskyddsdräkt och kemskyddsstövlar. Ju mer insikt vi får i andras arbetsdag, desto mer kan vi hjälpa med rätt produkter och lösningar.

Och vi hoppas att det är ok att vi så här års inte har några tomtedräkter...

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.