Gå direkt till innehåll
Tre lästips för en smartare arbetsdag

Blogginlägg -

Tre lästips för en smartare arbetsdag

Skumma fakta, digitalisering av arbetsdagen och nya regler för personlig säkerhet. Tre helt olika ämnen men lika intressanta om man frågar våra läsare. Läs dem du också.

1. Fokus på digitalisering av städbranschen

Vi har lanserat CleanPilot - tjänsten som digitaliserar städbranschen. För att visa upp vad alla fördelarna är bjöd vi in till lunchseminarium vilket blev mycket uppskattat: Stort intresse för CleanPilot... 

2. Nya regler för din personliga säkerhet

Då och då kommer det nya regler inom EU och vi som producenter måste se till att följa dem. Så är det till exempel med reglerna för personlig skyddsutrustning (PPE). Vårt gäng inom PPE har bra koll på dem. Häng med för att få en inblick i vad de nya reglerna innebär: Vi laddar för nya regler...

3. Skumma inköp har sina fördelar

Med skumma inköp menar vi inköp av skumtvål som har en del fördelar: Tre saker du inte visste om din skumtvål...

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.