Gå direkt till innehåll
Ta en paus i arbetsdagen och läs några upplysande artiklar.
Ta en paus i arbetsdagen och läs några upplysande artiklar.

Blogginlägg -

Topp tre lästips för ditt jobb

Toaletter, öronproppar och hjälp på jobbet. En brokig blandning ämnen men intressanta till tusen enligt våra läsare under september. Gör dig själv en tjänst - läs du också!

1. Toaletten är bättre än tangentbordet

Låter inte klokt egentligen men sett till hur rena respektive är så stämmer det. Därför är toaletten bättre...

2. Kan du sätta i en hörselpropp?

Det borde inte vara en rocket science att sätta i en hörselpropp på rätt sätt. Tyvärr slarvar många vilket betyder att hörselproppen inte skyddar hörseln tillräckligt: Lär dig sätta i en hörselpropp...

3. Alla har rätt till hjälp på jobbet

Få tänker på det dagligen, men att du har rätt till första hjälpen på ditt jobb enligt lag och föreskrifter borde uppmärksammas mer: Slarvar ni med hjälpen?

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.