Följ Procurator

Tre tips för ljusare tider

Blogginlägg   •   Mar 26, 2018 11:42 CEST

Mörkrets tid får vi alla anse är förbi nu när vi kommer till en årstid med mer ljus. Men det behövs ändå en skjuts inomhus och till bords för att nå känslan att vi går mot ljusare tider och vår.

Därför serverar vi tre tips för att välkomna våren i matsalen, på restaurangen, på caféet, i pentryt på jobbet eller hemmavid.

1) Bjud våren till bords! Gör en trendspaning bland säsongens servetter, dukar och vepor. De piggar upp vilken miljö som helst. Kolla till exempel Dunis sortiment för säsongen så är du på den säkra sidan av trenderna.

2) För festligare känsla eller vid högtider som påsken är servettvikningar ett lätt sätt att väcka liv till bords. Vi lovar, du behöver inte vara proffs eller ägna mycket tid på att få till en snygg servettvikning. Kolla hur enkelt det är att med en Tork servett LinStyle göra en rolig påskhare. Allt du behöver göra är att rulla servetten till en smal remsa som du viker runt ett ägg och fäster med ett kort snöre. 

Är du en person som gillar att titta på filmer för hur du viker servetter föreslår vi Dunis YouTube-kanal. Många videoklipp är under en minut. Proffsigt resultat på rekordtid helt enkelt.

3) Sist men inte minst, skapa mer ljus med ljus. Svårare än så är det inte. Här slår vi gärna ett slag för LED-ljusen. Ett säkert kort i miljöer där du inte får ha tända ljus. Här har Duni bra förslag på LED-ljus (och snygga ljushållare). Smidiga att ladda över natten och dessutom tål de vätska. Kolla filmen så får du se:

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.