Gå direkt till innehåll
10 sekunder. Så snabbt kan du få loss det du behöver för att kunna jobba vidare.
10 sekunder. Så snabbt kan du få loss det du behöver för att kunna jobba vidare.

Blogginlägg -

Spara tid och pengar på jobbet!

Du vet de där grejorna du alltid behöver på jobbet. Sådana som finns på det interna lagret där bemanning eller öppettider är ojämna eller som en ensam person ansvarar för men inte alltid finns på plats. Visst är det onödigt krångligt?

Förbrukningsvaror som exempelvis skyddshandskar, skyddsmasker eller kontorsprodukter som anteckningsblock eller post-its är ofta något alla behöver komma åt. Det kan till och med vara kritiskt att få tag på. Ta bara ett par skyddshandskar. Får du inte tag på dem utsätter du dig för risker i jobbet och då kan du inte utföra ditt jobb. Det blir kostsamt för företaget. 

Problemet går att lösa enkelt med vendingmaskinen SavePro. Då får du tillgång dygnet runt till det du behöver. SavePro fyller du med det som krävs och grejorna kan till och med knytas till individuella personer så att det blir rätt från början. Det ger även full kostnadskontroll för företaget som helhet. Aldrig mer noll koll vid inventeringen! 

Ta reda på mer om maskinen SavePro. Kolla också in filmen:

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.