Gå direkt till innehåll
Spaning på högtryck

Blogginlägg -

Spaning på högtryck

Varje dag ser du det. I annonser i tidningar, reklamutskick, på reklampelare eller på bussen framför dig i bilkön, på internet, i sociala medier och i inkorgen för din e-post och så vidare. 

Vi pratar om de många olika sätten av marknadsföring. Möjligheterna är oändliga. Bland dem finns att göra det via förädling av arbetskläder. Den vanligaste typen att förädla kläder på är brodyr, broderat eller vävt märke och transfertryck. 

Vi har spanat in ett högtryck som är på gång när det gäller förädling - fler och fler väljer transfertryck på arbetskläder. Frågan är varför. Mourad Belkhir hjälper oss att förklara. 


Högtryck på tryck

Mourad är ansvarig för inköp av förädling och grafisk utformning av transfer. Han sitter på vår enhet för produktutveckling och förädling av kläder i Borås. Där jobbar han i ett team som med jämna mellanrum diskuterar bland annat förädling. I samarbete med vår kundservice och säljkår samordnar han beställningar av förädling. På sistone har han märkt en ökning i popularitet av transfertryck. 

Varför är det så populärt med transfer, Mourad?

– Sen ett tag tillbaka är flerfärgstryck möjligt på transfer. Eftersom det kan ha en effekt som är väldigt lik brodyr och är mer ekonomisk i jämförelse med det, så väljer många transfer idag helt enkelt.

Men varför vill man förädla sina arbetskläder?

– För att det är ett proffsigt, enkelt och smidigt alternativ att göra reklam för sig som företag. Med väl valda plagg och noggrant placerade logotyper så stärker du både din image och ditt varumärke både internt och externt. Jag rekommenderar det därför varmt.

Vill du veta mer? 

Under nästa vecka berättar Mourad mer om transfer, hur vi jobbar fram det tillsammans med kund samt hur vi säkerställer kvaliteten. Håll utkik!

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.