Gå direkt till innehåll
Snabbfix för att få längre byxben!

Blogginlägg -

Snabbfix för att få längre byxben!

Är du en av dem som ofta behöver lite längre byxben? Brukar du köpa långstorlekar? Kolla in vår smarta lösning!

Alla är vi olika byggda och av olika storlekar. Trots det finns det ju ett fast system av storlekar för bland annat längden på arbetsbyxor. Det vi har på utvalda byxmodeller av Worksafe är förlängningsbara arbetsbyxor i exempelvis C50 som med en enkel fix blir en C150.

Annica Paulsson Haglund, produktchef för kläder, berättar om lösningen:

- Tidigare hade vi alla byxmodeller i långstorlekar. Det vi har gjort nu är att normalstorlekarna ska du kunna förlänga själv om du behöver det på nolltid. På benslutet av arbetsbyxan finns det en söm som du inte behöver vara expert för att sprätta upp snabbt och enkelt. På så vis får du fram längre benslut som dessutom är färdigfållat så att du kan använda byxorna direkt. 

Byxbenen ger på detta sätt en extra materiallängd på fem centimeter och finns i utvalda arbetsbyxor och skyddsbyxor i C-storlekar. Förlängningen gör att byxan går till exempel från storlek C50 till storlek C150. 

Vissa av byxmodellerna är nedläggningsbara och vissa andra är under omvandling. Här kan du se vilka som redan är nedläggningsbara av Worksafe-modellerna idag: Worksafe nedläggningsbara byxor.

Nedläggningsbara byxor finns för dig som arbetar inom allt från service, lokalvård, hantverk, transport och logistik till arbetsmiljöer där du behöver synliggöras med hjälp av Hi-Vis/varselplagg.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Procurator förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Presskontakt

Magnus Karlsson

Presskontakt VD

Relaterade nyheter