Gå direkt till innehåll
Snabbfix för att få längre byxben!

Blogginlägg -

Snabbfix för att få längre byxben!

Är du en av dem som ofta behöver lite längre byxben? Brukar du köpa långstorlekar? Kolla in vår smarta lösning!

Alla är vi olika byggda och av olika storlekar. Trots det finns det ju ett fast system av storlekar för bland annat längden på arbetsbyxor. Det vi har på utvalda byxmodeller av Worksafe är förlängningsbara arbetsbyxor i exempelvis C50 som med en enkel fix blir en C150.

Annica Paulsson Haglund, produktchef för kläder, berättar om lösningen:

- Tidigare hade vi alla byxmodeller i långstorlekar. Det vi har gjort nu är att normalstorlekarna ska du kunna förlänga själv om du behöver det på nolltid. På benslutet av arbetsbyxan finns det en söm som du inte behöver vara expert för att sprätta upp snabbt och enkelt. På så vis får du fram längre benslut som dessutom är färdigfållat så att du kan använda byxorna direkt. 

Byxbenen ger på detta sätt en extra materiallängd på fem centimeter och finns i utvalda arbetsbyxor och skyddsbyxor i C-storlekar. Förlängningen gör att byxan går till exempel från storlek C50 till storlek C150. 

Vissa av byxmodellerna är nedläggningsbara och vissa andra är under omvandling. Här kan du se vilka som redan är nedläggningsbara av Worksafe-modellerna idag: Worksafe nedläggningsbara byxor.

Nedläggningsbara byxor finns för dig som arbetar inom allt från service, lokalvård, hantverk, transport och logistik till arbetsmiljöer där du behöver synliggöras med hjälp av Hi-Vis/varselplagg.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.