Gå direkt till innehåll
Skydda dig själv!

Blogginlägg -

Skydda dig själv!

Vet du hur mycket spill av växtskyddsmedel du får på dig om du använder ryggspruta ute i fält? Tänker du då på att använda rätt skyddsutrustning? För din egen hälsa är det väldigt viktigt att du tänker på att olika kemikalier faktiskt kräver olika typer av skyddsutrustning. 

Kom och testa Procurator ABs skyddsutrustning på Borgeby fältdagar 25-26 juni, 2014 , lantbruksmässan i fält, för att se hur mycket spill av kemikalierna du själv får på dig. Vi finns där med Arbetsmiljöverket i samverkan med Säkert växtskydd och berättar om vikten av rätt skyddsutrustning för olika typer av kemikalier.

Så kom och fråga oss om rätt skyddsutrustning. Kontakta oss på plats eller hör av dig till info@procurator.se, telefon: 0200 - 811 000

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.