Gå direkt till innehåll
Saker du inte visste om för att putsa fönster

Blogginlägg -

Saker du inte visste om för att putsa fönster

Hur får man till den där perfekta fönsterputsningen? Vad behövs för att göra det så bra? Vi har svaren!

Det finns många råd för hur du får ett perfekt resultat på fönsterputsningen. Metoder och fönsterputsmedel är då ofta i fokus. Det är dock inte alla som pratar om redskapen för att putsa fönster. 

Vi listar: favoriter som underlättar när du putsar fönster

1. Underskatta inte ett ordentligt grundkit. Istället för ett hopplock av redskap - satsa på erkänd kvalitet med ett komplett set från exempelvis Unger. Då får du en rymlig hink, tvättpälshållare med tvättpäls i microfiber med hög vattenabsorption som täcker stora ytor samt en fönsterskrapa med skena i rostfri softgummi. 

2. Klickskrapa. Liten grej men med stor betydelse vid svåra fläckar. Se bara till att underlaget är blött när du använder klickskrapan

3. Microfiberduk. Varför? För att microfiberdukar är bra för avtorkning eftersom de inte efterlämnar ludd. De minskar även risken för ränder.

4. Teleskopskaft. Stå inte på tå eller i värsta fall en stege när du ska putsa höga fönster. Låt redskapen jobba åt dig. Med ett teleskopskaft förlänger du redskapen och når högre utan att behöva stå ostadigt.

Vill du lära dig tekniken för att putsa fönster? Kolla in ett klipp från TV4 Nyhetsmorgon, 2018-10-22:

Fler tips för din fönsterputsning: råd och produktval för att putsa fönster

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.