Gå direkt till innehåll
Rapport från Procurator på Norrmässan i Luleå

Blogginlägg -

Rapport från Procurator på Norrmässan i Luleå

Till Norrmässan i Luleå 11 juni, 2014 kom det intressanta personer och Procurator var där. Bland annat visade vi upp larmställ från BRAGE® Protective och andningsskydd från Scott. Många bra och givande samtal med besökarna blev det och vi ser fram emot att träffas på nästa mässa igen.

Dessutom, innan mässan, passade vi även på att göra ett studiebesök i en bilverkstad i en gruva på 330 meters djup. Alltid bra att se och uppleva andras arbetsmiljö. På så vis förstår vi på nära håll hur vi på Procurator kan bidra med kunskap, erfarenhet och/eller någon av Procurators produkter.

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.