Gå direkt till innehåll
Procurator fick besöka Skanskas häftiga bygge

Blogginlägg -

Procurator fick besöka Skanskas häftiga bygge

Vi har fått förmånen att besöka en häftig arbetsplats! Eftersom Procurator i höst ska presentera massor av smarta, snygga och praktiska nyheter från Worksafe (vårt sortiment för arbetskläder, skor och skyddsutrustning) behövde vi få tillgång till en passande bakgrundsmiljö för att fotografera våra nyheter i. 

Och vi fick äran att göra detta i en av Skanskas pulserande arbetsmiljöer där det utvecklas och byggs en spännande mötesplats samt bostäder i Malmö. För oss var platsen perfekt och vi tackar Skanska för att vi fick låna och uppleva arbetsmiljön. #skanskasverige @SkanskaSverige

Håll gärna utkik efter våra Worksafe nyheter.

/Vänliga hälsningar Procurator AB


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.