Gå direkt till innehåll
Plötsligt händer det!

Blogginlägg -

Plötsligt händer det!

Har du besökt en Procuratorbutik någon gång? Hos oss är det alltid något på gång. 

Vi är ett gäng glada människor som gillar att göra ditt besök både givande och trevligt och ibland har vi dessutom roliga tävlingar. Så kom in, för plötsligt händer det.

Nyligen hade vår Procuratorbutik i Luleå en tävling där man skulle gissa längden på en tvättlina. Vinsten var en rejäl laddning med tvättmedel. För en tid sedan blev Åsa Forsell från butiken Hafva riktigt glad eftersom hon vann. Åsa tackade oss för vinsten när hon lade upp det på Instagram och därifrån citerar vi gärna det härliga utropet: "Älskling, nu kan vi #tvätta!". Vi gläds med vardagslyckan och gratulerar än en gång till vinsten!

Vill du också uppleva något trevligt så kom in och besök någon av våra 16 butiker från Malmö i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer om just din Procuratorbutik här: Hitta butik

Välkommen in!

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.