Följ Procurator

Mer ork med Tork

Blogginlägg   •   Apr 15, 2015 14:30 CEST

Lyfta, bära, släpa. Packa upp, platta till/skrynkla ihop och släpa bort förpackningsemballage. Det där tillhör vardagen för många inom städbranschen och kan vara både otympligt och betungande. Men det finns de som tänker på hur det kan underlättas.

Förpackningar av olika slag hanteras dagligen av städpersonal. Exempelvis ska kartonger eller stora påsar med pappershanddukar eller handduksrullar öppnas och packas upp. Men där tar det inte slut, för allt förpackningsemballage ska ju också hanteras. 

Schysst förpackningsdesign underlättar

Det blir en del att kånka på inser vi och det är tungt för personalen. Dessutom betyder det en utmaning i uppfinningsrikedom i hur man ska lyckas ta sig fram, eller för den delen öppna dörrar, medan man bär på alla förpackningar och förpackningsemballage. Eller hur?

Men där har leverantören SCA med varumärket Tork gjort något som vi tycker är en smart lösning. De har gjort studier i hur förpackningar hanteras och har utvecklat en ergonomisk förpackningsdesign - Tork Easy Handling™. Den underlättar avsevärt arbetsdagen för städpersonalen vilket gör att arbetsmiljön förbättras och därmed kan sjukskrivningar minska.

Titta på fördelarna med Tork Easy Handling™

Det finns många fördelar med förpackningsdesignen, som t.ex. att kartonger är enkla att bära tack vare smarta handtag både före de har packats ur och efter när de har plattats till. Det ger en större rörelsefrihet för den som hanterar dem. Kolla gärna på två olika filmklipp om Tork Easy handling™ så ser du vad vi menar:

Tork Carry Box

Tork Carry Pack

Är du nyfiken på produkterna? Välkommen in till vår webb: Tork Easy handling™-produkter

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.