Gå direkt till innehåll
Kan du städa upp efter det här?

Blogginlägg -

Kan du städa upp efter det här?

Tänk dig lerspår eller slask och smuts i en entré. Eller varför inte utspilld läsk på golvet på ett café. För att minska halkrisken och få ytan att se snygg ut igen behöver du städa upp det snabbt. Hur gör du?

Att torka ytan torr igen kan vara relativt enkelt men att få det rent och kladdfritt är däremot ett problem. 

I många fall sköter lokalvårdare eller städfirmor den dagliga städningen. Tyvärr står de inte redo hela tiden på en och samma plats för att lösa problem som dyker upp. I värsta fall blir det därför ingen städning av golvet förrän tidigast dagen efter. 

Därför löser många problemet med att ha en städmopp och en spann redo i ett hörn. Vi kan berätta att detta sällan är en optimal lösning av flera anledningar:

  • Ofta står spannen färdigfylld med vatten. Om det är många som hanterar spannen och moppen är det sällan någon som vet när vattnet senast blev utbytt. 
  • Städmoppen vrids sällan ur ordentligt på grund av tidsbrist. Den står därför och surnar till.

Med andra ord är städhygienen bortom alla tillåtna gränser.

Så fixar du rent snabbt

För att få en bättre städhygien och vinna tid är det enklare att ha en liten städmaskin redo. Då vinner du inte bara tid utan även ekonomi och ergonomi och får positiva effekter ur miljösynpunkt. Allt det får du med KBM Powermop - vår lilla städmaskin

KBM Powermop är perfekt för snabb städning på små ytor. Vem som helst klarar av att köra den och den är lätt att bära och stuva undan. Eftersom den kräver minimal mängd rengöringsmedel är den även fördelaktig för ekonomi och miljö. 

Se filmen om den så ser du hur lätt du löser dina problem: KBM Powermop

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.