Gå direkt till innehåll
Imponera med stil - vik servetter som proffsen!

Blogginlägg -

Imponera med stil - vik servetter som proffsen!

Oavsett om du anordnar en fest, ansvarar för hur bord ska dukas eller bara vill imponera i matsalen på jobbet, kan det vara kul att göra det med stil. 

En proffsig servettvikning för en festlig stämning är enkel att göra. Vi har kikat på hur man viker servetter via ett antal inspirerande filmklipp som Duni har gjort: servettvikning

Filmerna är både korta och enkla att följa. Till varje film finns det dessutom nedladdningsbara instruktioner för att vika servetter

Just nu är den här en favorit hos oss som en snygg effekt till bords i slutet på året, vid en högtidlig middag eller vid ett bröllop:

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.