Gå direkt till innehåll
Hur profilerar du dig?

Blogginlägg -

Hur profilerar du dig?

Vår IT-avdelning är profilerad. Är din det? Profilerade produkter är ju ett enkelt sätt att synliggöra företaget externt, stärka företagets image eller visa uppskattning mot personal, kunder och/eller samarbetspartners. Eller som hos oss, där en av våra anställda på IT-avdelningen har fått "Dr Dauta" tryckt på skyddsvästen han använder på lagret då han gör jobb där. Snyggt och tydligt.

Vill du också ha profilerade produkter?

Vi fixar det åt dig. För dig är det dessutom enkelt att låta oss göra hela jobbet åt dig med profilerade produkter. Med det menar vi att du kan välja ur vårt sortiment på www.procurator.se vad du behöver bland exempelvis arbetskläder, emballage eller kontorsmaterial som pennor, kuvert eller block. Sen ordnar vi tryck, brodyr, väv eller plotter beroende på underlaget på din produkt och levererar åt dig. 

Allt i ett från samma leverantör med andra ord.

På arbetskläder kan vi dessutom ordna en del i butik men vi gör det annars i vårt servicecenter. Kolla in mer om detta på vår hemsida: Personlig profilering av arbetskläder

Kontakta oss gärna för att diskutera upplägg: info@procurator.se eller ring tel: 0200 – 811 000.

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och KBM. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.