Gå direkt till innehåll
Do more. Fear less. Vad betyder det för dig? Berätta och tävla!

Blogginlägg -

Do more. Fear less. Vad betyder det för dig? Berätta och tävla!

Varje yrke har någon typ av utmaning som gör att adrenalinet pumpar på lite extra. Det kan vara en arbetsuppgift som innebär risktaganden eller en utmaning som ger en kick i arbetsdagen. Den där som gör att man satsar eller vågar lite mer. Den där som gör att man känner sig som en hjälte i arbetsdagen. Vet du vilken vi menar?  

Det är så vi ser på det. Vi jobbar enligt devisen "Do more. Fear less." för vårt varumärke Worksafe - arbetskläder, personlig skyddsutrustning och arbetshandskar som ska göra det säkert för dig på din arbetsplats så att du kan anta dina utmaningar. Och vi vill gärna veta hur du ser på "Do more. Fear less." i din arbetsdag. 


Tävla och vinn en actionkamera!

Ta ett foto av dig eller dina arbetskamrater i en situation då det handlar om mycket action i din arbetsdag. Lite mer "Do more. Fear less." helt enkelt. Skicka in bilden till oss så har du chansen att vinna marknadens bästa actionkamera GoPro Hero3+ Black Edition (värde 4290 kr).  Bilden skickar du tillsammans med namn, kontaktuppgifter och företag till dmfl@procurator.se.

Gör det senast 31 december 2014. Vi väntar spänt på att få se din arbetsdags "Do more. Fear less."-utmaning!


Tävlingsregler

Vinnaren utses av Worksafe och juryns beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Procurator förbehåller sig rätten att använda insända bidrag i egen marknadsföring. Personuppgifter som lämnas i samband med tävlingen hanteras enligt Personuppgiftslagen.

Observera att du inte får vara anställd inom Procurator för att vara med och tävla.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.