Gå direkt till innehåll
Bli inspirerad! Procurator på Elmia Städ 2014

Blogginlägg -

Bli inspirerad! Procurator på Elmia Städ 2014

Vill du bli inspirerad? Ta chansen att bli det och träffa oss på en mötesplats för alla inom städbranschen - Elmia Städ 2014. Vi håller hus i monter 01:02 på Pitemässan, Pite Havsbad 29-30 oktober.

Kom bort så lär vi oss mer om varandra. Du kan också se vårt fina produktutbud inom KBM -städproffsens förstaval. Ta en titt i förväg på produkterna på vår hemsida: KBM 

Spana in mer om mässan, öppettider och vad som händer på: Elmia Städ 2014

Psst! Det är förresten sista chansen för i år att träffa oss på en mässa. Sen laddar vi om för mässor under 2015. Håll utkik efter vilka mässor vi finns på via vår hemsida: Procurator på mässa eller följ oss på LinkedIn rentav: Procurator på LinkedIn

Men du, självklart kan vi träffas eller höras av ändå. Bara ring oss på 0200 - 811 000 eller maila på info@procurator.se så pratar vi om det. 

Vi ses! Eller hörs!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterade event

Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsdag.

Procurator AB erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av produkter och tjänster från ledande varumärken samt våra egna - Worksafe och Glenta. Vårt utbud innefattar kläder & skydd, städ & hygien samt vård & livsmedel. Vår vision är att skapa trygga, säkra och hållbara arbetsplatser. Med rätt produkter, kunskap och service ger vi dig alla förutsättningar för en förenklad och förbättrad arbetsvardag inom industri, bygg, transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Procurator är en del av OptiGroup. Med en omsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är OptiGroup en ledande europeisk distributionskoncern. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg, Sverige. Mer information på www.optigroup.com.